KOREAN VARIETY SHOW : RUNNING MAN

Salam uolls  , lama dah xupdate blog ni ... entry ni cikgujazlan just nak kongsi laman web yg upload running man je .. cikgu xminat ...



Salam uolls  , lama dah xupdate blog ni ... entry ni cikgujazlan just nak kongsi laman web yg upload running man je .. cikgu xminat tengok citer ni , tapi member2 cikgu dop layan sampai xingat dunia . haha  . cikgu mmg xminat citer korea sejak azali lagi ..haha.. Best ke cerita ni korang ?? . 

Ok , Jalan2 di google sebentar tadi terjumpa satu laman web yg share link download untuk cerita ni . CLICK SINI  , dalam 2 dikhabarkan RELEASE LEBIH AWAL drp website2 yg ada .. yg bestnya dalam 2 saiz 720p ( means gambar terbaek ), HD tu.  sesuai untuk koleksi korang ..hehe .. 

dah baca entry ni , jgn hentam cikgu la sbb cikgu xminat korea.. haha .. dlu teringat sorang anak murid cikgu.. pernah bertanya .. " cikgu , minat citer korea x ? . dengan selamba nya cikgu jawab " tidak " lalu murid tu mebalas , alah cikgu ni x ikut perkembangan la.... haha.. Adesss .. kena baham anak murid.. haha.. 

cikgu akhiri entry ni dengan menyucapkan salam ramadhan al-mubarak .. puasa kasi penuh tau ..  


LINK : CLICK SINI  

COMMENTS

Nama

Agama Alat Bantu Mengajar Bahan dan Alatan BMM3105 broadband Cikgu Jazlan Cover File doa Domain .my Fotografi IPGKTAA Event Koleksi Cerpen Lain - Lain LOGO IPG KPM IPGKTAA Nota Bahasa Melayu Nota IPG Panduan KKBI PENDIDIKAN SENI VISUAL PJK PRU13 Running man Santai SERVIS Sukatan BM THUN 1-6 Tutorial TUTORIAL BLOG Tutorial Box.com Tv Online Virus Widget Blog
false
ltr
item
CIKGU JAZLAN: KOREAN VARIETY SHOW : RUNNING MAN
KOREAN VARIETY SHOW : RUNNING MAN
http://3.bp.blogspot.com/-zwUH0Y1WzMI/Udvi5T52eeI/AAAAAAAAC3E/7-bzN9zTvlc/s1600/1.png
http://3.bp.blogspot.com/-zwUH0Y1WzMI/Udvi5T52eeI/AAAAAAAAC3E/7-bzN9zTvlc/s72-c/1.png
CIKGU JAZLAN
http://www.cikgujazlan.my/2013/07/korean-variety-show-running-man.html
http://www.cikgujazlan.my/
http://www.cikgujazlan.my/
http://www.cikgujazlan.my/2013/07/korean-variety-show-running-man.html
true
4504742246731490904
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please Like | Share to Unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy