TERKINI

Alat Bantu Mengajar

Sebenarnya Saya Isteri Dia - Episode 13 | Episod Akhir


SINOPSIS :

Mengisahkan cinta Syafa Aqira dengan Farish Adryan yang terputus di tengah jalan. Cinta yang pernah dipupuk sejak zaman universiti lagi akhirnya terputus apabila Farish bertekad untuk memutuskan hubungan itu lantaran satu peristiwa hitam yang terjadi pada satu majlis yang dihadiri oleh mereka berdua. Cadangan ibu kepada Farish iaitu Datin Farizah untuk berkahwin dengan adik lelaki itu terpaksa diterima dengan reda walaupun dia tahu yang mungkin perkahwinan itu tidak menjanjikan bahagia. Semuanya mula sedikit demi sedikit berubah apabila kawan baik serta abang sepupu kepada Firash cuba untuk mendekati Syafa dan kala itulah Firash mula menyedari yang dia sudah mula menyayangi isterinya itu. Dan kala rasa sayang dan cinta mula hadir, ada saja dugaan yang datang menimpa. Kehadiran abang tiri dan adik tirinya yang tidak disangka-sangka mengeruhkan rasa cinta yang mula terbina. Namun apakah cinta mereka akan kembali bersatu? Bagaimana pula dengan kisah adik beradik tiri Firash? 


EPISODE 13

credit : vidpencuridrama

CLICK SINI UNTUK TONTON EPISODE SEBELUM NI 1-13

- Selamat Menonton -
Sebenarnya Saya Isteri Dia - Episode 13 | Episod Akhir Reviewed by cikgu Jazlan on 11:42 PTG Rating: 5

17 ulasan:

  1. Tkde pon....pkl brape ni nk upload?

    BalasPadam
  2. Takda lg yg akhir

    BalasPadam
  3. Belajarlah bersabar. Dah bagus cikgu jazlan nk upload. Terima kasih pon takde, merungut je lebih.

    BalasPadam
  4. Tak boleh download ke

    BalasPadam
  5. tqqqqqq so muchhh... nak tanya ape lagu masa syaf nangis tu eh??

    BalasPadam
  6. dgr cam lgu indon je..

    BalasPadam
  7. from Sabah with lots of luv to firash & syaf.the best drama ever.

    BalasPadam
  8. Good Job Cikgu Jazlan....Thanks :))

    BalasPadam
  9. miss the lovely couple "firash & syaf" 4ever

    BalasPadam
  10. dik tolong upload cite teduhan kasih boleh ker:)

    BalasPadam
  11. Seriously sweet couple !

    BalasPadam
  12. terbaik............. cikgu................ beribu-ribu tahniah.

    BalasPadam

All Rights Reserved by CIKGU JAZLAN © 2014 - 2015
Powered By WordPress24x7

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Dikuasakan oleh Blogger.