Loading...

Sebenarnya Saya Isteri Dia - Episode 12


SINOPSIS :

Mengisahkan cinta Syafa Aqira dengan Farish Adryan yang terputus di tengah jalan. Cinta yang pernah dipupuk sejak zaman universiti lagi akhirnya terputus apabila Farish bertekad untuk memutuskan hubungan itu lantaran satu peristiwa hitam yang terjadi pada satu majlis yang dihadiri oleh mereka berdua. Cadangan ibu kepada Farish iaitu Datin Farizah untuk berkahwin dengan adik lelaki itu terpaksa diterima dengan reda walaupun dia tahu yang mungkin perkahwinan itu tidak menjanjikan bahagia. Semuanya mula sedikit demi sedikit berubah apabila kawan baik serta abang sepupu kepada Firash cuba untuk mendekati Syafa dan kala itulah Firash mula menyedari yang dia sudah mula menyayangi isterinya itu. Dan kala rasa sayang dan cinta mula hadir, ada saja dugaan yang datang menimpa. Kehadiran abang tiri dan adik tirinya yang tidak disangka-sangka mengeruhkan rasa cinta yang mula terbina. Namun apakah cinta mereka akan kembali bersatu? Bagaimana pula dengan kisah adik beradik tiri Firash? 


EPISODE 12


credit : vidpencuridrama

CLICK SINI UNTUK TONTON EPISODE SEBELUM NI 1-11

- Selamat Menonton-
Cikgu Jazlan Cikgu Jazlan

Assalamualaikum dan salam sejahtera , terima kasih sudi melawat blog yang tidak seberapa ini .hehe . jika ada pertanyaan silalah comment , insyaALLAH saya akan menjawabnya. Kalau sudi SHARE lah artikel ini . Peace!!

10 comments:

  1. elok-elok je nak berbaik, dah bergaduh balik..geram betul la dengan si rania tu..kesian kat firash n syaf..

    ReplyDelete
  2. mereka berdua mmg romantik.x sbr nak tggu episod seterusnya.apakah yang akn terjadi?huhuhu...

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Epsd 12 bile dikeluar kan.?

    ReplyDelete
  5. please update episode 12 scpt mgkin..thnx

    ReplyDelete
  6. link download lagu forteen-kita http://www.4shared.com/mp3/_2MO4OMz/Kita__OST_Sebenarnya_Saya_Iste.html

    ReplyDelete
  7. Dimanakah episode 12... sampai kapan ku harus menantiii

    ReplyDelete
  8. Kenapa semua SSID dh takleh tgkkk ??? Rindu SSID lhh , Nk tgk balik :/

    ReplyDelete

Murid- Murid Cemerlang

 
TOP
cikgu Jazlan