Loading...

Sebenarnya Saya Isteri Dia - Episode 10


SINOPSIS :

Mengisahkan cinta Syafa Aqira dengan Farish Adryan yang terputus di tengah jalan. Cinta yang pernah dipupuk sejak zaman universiti lagi akhirnya terputus apabila Farish bertekad untuk memutuskan hubungan itu lantaran satu peristiwa hitam yang terjadi pada satu majlis yang dihadiri oleh mereka berdua. Cadangan ibu kepada Farish iaitu Datin Farizah untuk berkahwin dengan adik lelaki itu terpaksa diterima dengan reda walaupun dia tahu yang mungkin perkahwinan itu tidak menjanjikan bahagia. Semuanya mula sedikit demi sedikit berubah apabila kawan baik serta abang sepupu kepada Firash cuba untuk mendekati Syafa dan kala itulah Firash mula menyedari yang dia sudah mula menyayangi isterinya itu. Dan kala rasa sayang dan cinta mula hadir, ada saja dugaan yang datang menimpa. Kehadiran abang tiri dan adik tirinya yang tidak disangka-sangka mengeruhkan rasa cinta yang mula terbina. Namun apakah cinta mereka akan kembali bersatu? Bagaimana pula dengan kisah adik beradik tiri Firash? 


EPISODE 10


credit : vidpencuridrama 

Selamat Menonton
__________________________
TONTON EPISOD LAIN : CLICK SINI

Cikgu Jazlan Cikgu Jazlan

Assalamualaikum dan salam sejahtera , terima kasih sudi melawat blog yang tidak seberapa ini .hehe . jika ada pertanyaan silalah comment , insyaALLAH saya akan menjawabnya. Kalau sudi SHARE lah artikel ini . Peace!!

9 comments:

  1. SEBENARNYA SAYA ISTERI DIA MEMENG TERBAIK!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. bila kuar episode 10 ek?? tak sbo nak tngok..huhu ;((

    ReplyDelete
    Replies
    1. alolos.. kena tunggu keluar kat tv baru available sini . :-#

      Delete
  3. Episod 10 blom update ke...smlm terlepas bub nengok tilawah alquran.....bila ley tgok ni?

    ReplyDelete
  4. Smax la penulis blog ni..haha

    ReplyDelete
  5. the best malay drama ever

    ReplyDelete
  6. Kenapa tak boleh play eh . Bila play je dia puase .... bila dh pause nk play balik tkk boleh

    ReplyDelete

Murid- Murid Cemerlang

 
TOP
cikgu Jazlan